Това беше полезно уточнение, благодаря!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Пролетен събор 2018 КЛУБ АЛФА РОМЕО БЪЛГАРИЯ 31 март - 01 април
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщениеЗначи Вектата не работи или само кафето!
Така, че сборен пункт на ЛукОйл преди надлеза на Ален мак!
10:00-10:30ч.
Перфектно!Alfa 147 2.0 150
Comment
-
Има ли още места, за една двойна стая? Събота срещу неделя?Alfa Romeo 156 SW, 1.9 JTD 16V m-jet; Ex Opel Vectra C Estate, 1.9 CDTI; Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat Coupe 2.0 16V '95
Comment
-
Първоначално публикувано от angelovi69 Покажи съобщениеАааа, никви лични! Пишете тук, или отворете друга тема, защото смятам да се присъединя и аз от с. Дунавци или от началото на прохода Шипка. Второто е по-удачно, колеги от Бургас, Сливен и т.н. ще минат оттам също. Сложете един час за събиране, има там къде да се спре и отдъхне за 10-ина минути.sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
"е има ли някой, който ще ходи директно на Узана, защото аз ще съм така.
Да идвам на Шипка ще е чиста перверзия!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Пичове, аз вероятно към крайния час ще дойда на Лукойла - 10:30, че предполагам някои хора бая ще се лустросват пред огледалото ... Да знаете де
Последно каква група събираме - 166, 2 x 147 и 155 - така ли ?
Comment
-
БЛАГОДАРЯ!!!
На всички, които дойдоха на Пролетния събор.
На всички, които ни помогнаха за организацията и провеждането му!!!
На всички, които имаха желание да дойдат, но нещо в последния момент ги възпрепятства!!!
На всички, които се раздадоха на дансинга!!!
СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ И АДМИРАЦИИ съм Любомир Иванов, който претърпя много затруднения и аварии, но не се отказа и направи всичко възможно да присъства на Събора - на това му се казва луда фенщина и сърцатост!!! ПОКЛОН човече!!!
Сигурна съм, че можеше да е и по-добра.
Знам, недостатъците, знам и огромните предимства!!!
Аз лично впечатления нямам, защото нямах време да ги натрупам. Но имам спомени от вечерната част - Е, много яко беше!!! Евала
До скоро!!!Last edited by tsvety; d.m.y г., 12:20.Alfa romeo 146 1.9 JTD, 2000г.,105к.с.+++
Alfa romeo 145 QV, 155 к.с.-ex.
Lancia Lybra 1.9 JTD `05 116к.с
Comment
-
Първоначално публикувано от tsvety Покажи съобщениеБЛАГОДАРЯ!!!
На всички, които дойдоха на Пролетния събор.
На всички, които ни помогнаха за организацията и провеждането му!!!
На всички, които имаха желание да дойдат, но нещо в последния момент ги възпрепятства!!!
На всички, които се раздадоха на дансинга!!!
СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ И АДМИРАЦИИ съм Любомир Иванов, който претърпя много затруднения и аварии, но не се отказа и направи всичко възможно да присъства на Събора - на това му се казва луда фенщина и сърцатост!!! ПОКЛОН човече!!!
Сигурна съм, че можеше да е и по-добра.
Знам, недостатъците, знам и огромните предимства!!!
Аз лично впечатления нямам, защото нямах време да ги натрупам. Но имам спомени от вечерната част - Е, много яко беше!!! Евала
До скоро!!!
И аз ви благодаря за организацията ,и всичко което направихте ,за да се чувстваме страхотно.Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD
Comment
-
Браво, много хубаво се получи! Както писах на едно друго място - щом не можах да си поговоря с всички, значи доста хора сме били! Чак на семейството ми и на приятелите ми ( аудисти ) им хареса и започнаха да говорят за покупка на Мито за градска колаAlfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Comment
Comment