Известие

Collapse
No announcement yet.

Пролетен събор 2018 КЛУБ АЛФА РОМЕО БЪЛГАРИЯ 31 март - 01 април

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Това беше полезно уточнение, благодаря!
    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение
      Значи Вектата не работи или само кафето!

Така, че сборен пункт на ЛукОйл преди надлеза на Ален мак!

10:00-10:30ч.

Перфектно!
      Alfa 147 2.0 150

Comment

• Има ли още места, за една двойна стая? Събота срещу неделя?
        Alfa Romeo 156 SW, 1.9 JTD 16V m-jet; Ex Opel Vectra C Estate, 1.9 CDTI; Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat Coupe 2.0 16V '95

Comment

• Първоначално публикувано от angelovi69 Покажи съобщение
          Аааа, никви лични! Пишете тук, или отворете друга тема, защото смятам да се присъединя и аз от с. Дунавци или от началото на прохода Шипка. Второто е по-удачно, колеги от Бургас, Сливен и т.н. ще минат оттам също. Сложете един час за събиране, има там къде да се спре и отдъхне за 10-ина минути.
          Ангелов, като тръгнем от Пловдив ще ти звънна и ще държим връзка къде ще се съберем!
          sigpic
          Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
          156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
          147 JTDm 140-Малката манекенка
          GT- JTDm 150

Comment

• @ghost колега имаш лично, ако някой друг го познава помолете колегата да ми драсне

Поздрави.

Comment

• "е има ли някой, който ще ходи директно на Узана, защото аз ще съм така.
              Да идвам на Шипка ще е чиста перверзия!
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• ориентирай се по програмата

Мисля че имаше няколко колеги които ще са направо на хотела.

Comment

• Пичове, аз вероятно към крайния час ще дойда на Лукойла - 10:30, че предполагам някои хора бая ще се лустросват пред огледалото ... Да знаете де
                  Последно каква група събираме - 166, 2 x 147 и 155 - така ли ?

Comment

• Във Фейсбука писаха още хора, така че сме повече. Мога да те изчакам щом е сигурно, че ще дойдеш.
                    Alfa Romeo 166 3.2TI

Comment

• Идвам, просто предупреждавам за "женски капризи" - черна 155 с характерни надписи по нея

Comment

• БЛАГОДАРЯ!!!

На всички, които дойдоха на Пролетния събор.
                        На всички, които ни помогнаха за организацията и провеждането му!!!
                        На всички, които имаха желание да дойдат, но нещо в последния момент ги възпрепятства!!!
                        На всички, които се раздадоха на дансинга!!!

СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ И АДМИРАЦИИ съм Любомир Иванов, който претърпя много затруднения и аварии, но не се отказа и направи всичко възможно да присъства на Събора - на това му се казва луда фенщина и сърцатост!!! ПОКЛОН човече!!!

Сигурна съм, че можеше да е и по-добра.
                        Знам, недостатъците, знам и огромните предимства!!!

Аз лично впечатления нямам, защото нямах време да ги натрупам. Но имам спомени от вечерната част - Е, много яко беше!!! Евала

До скоро!!!
                        Last edited by tsvety; d.m.y г., 12:20.
                        Alfa romeo 146 1.9 JTD, 2000г.,105к.с.+++
                        Alfa romeo 145 QV, 155 к.с.-ex.
                        Lancia Lybra 1.9 JTD `05 116к.с

Comment

• И аз, а сигурно още много хора, благодарим за всичко, което направихте!!!

Comment

• Хубаво беше, но за кратко.
                            Alfa 147 2.0 150

Comment

• Първоначално публикувано от tsvety Покажи съобщение
                              БЛАГОДАРЯ!!!

На всички, които дойдоха на Пролетния събор.
                              На всички, които ни помогнаха за организацията и провеждането му!!!
                              На всички, които имаха желание да дойдат, но нещо в последния момент ги възпрепятства!!!
                              На всички, които се раздадоха на дансинга!!!

СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ И АДМИРАЦИИ съм Любомир Иванов, който претърпя много затруднения и аварии, но не се отказа и направи всичко възможно да присъства на Събора - на това му се казва луда фенщина и сърцатост!!! ПОКЛОН човече!!!

Сигурна съм, че можеше да е и по-добра.
                              Знам, недостатъците, знам и огромните предимства!!!

Аз лично впечатления нямам, защото нямах време да ги натрупам. Но имам спомени от вечерната част - Е, много яко беше!!! Евала

До скоро!!!

И аз ви благодаря за организацията ,и всичко което направихте ,за да се чувстваме страхотно.
                              Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD

Comment

• Браво, много хубаво се получи! Както писах на едно друго място - щом не можах да си поговоря с всички, значи доста хора сме били! Чак на семейството ми и на приятелите ми ( аудисти ) им хареса и започнаха да говорят за покупка на Мито за градска кола
                                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

Working...
                                X